Wietchoco

  • 1 kop melk
  • 0,3 gram van je lekkerste wiet
  • nesquik of cacaopoeder

1. Verwarm de oven tot 250 ° F | 120 ° C.

2. Verspreid wiet in een gelijkmatige laag over een bakplaat.

3. Bak je wiet , zorg ervoor dat de oven niet boven de 120 ° C uitkomt.

4. Bak ongeveer 35-40 minuten, haal het dan uit de oven en laat het afkoelen, voordat je het in poeder gaat malen.

5. Deze gedecarboxyleerde wiet zal tot 2 maanden in een luchtdichte container op een koele, donkere plaats bewaard kunnen worden.

6. Neem en middelgrote steelpan op laag vuur, verwarm de melk of room.

7. Voeg de gedecarboxyleerde wiet toe en verhit deze ongeveer 5 tot 7 minuten.

8. Haal het van het vuur en laat het 10 minuten ongestoord zitten, voordat je het door een fijne zeef oven  een kom houd.

9. Druk voorzichtig met een lepel om zoveel mogelijk melk te extraheren.

9. Druk Roer het geheel met nesquik of cacaopoeder met suiker

Show Buttons
Hide Buttons